Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedaż ramek do uli o dowolnej modyfikacji po cenie producenta


Sprzedaż ramek do uli o dowolnej modyfikacji po cenie producenta.
Drewno użyte do produkcji - drewno sosnowe
Warunki produkcji i dostawy indywidualnego zamówienia klienta - 2 miesiące
Płatność - po dostarczeniu towaru do magazynu.
Najpopularniejsze modele ram są zawsze w magazynie.
Minimalne zamówienie - 1 ciężarówka = 26 palet
Dostawa na terenie UE jest bezpłatna

VTZIMAX Group
Tel.: +358 503 603 142 (WhatsApp, Telegram, Skype)
Email: trade@vtzimax.com
Website: vtzimax.com
Video: https://youtu.be/odelwVGv_UY

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 71

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (10 Kwietnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Marlenka - ciasto z miodem

Żeberka w sosie czosnkowo-miodowym

Letnia sałatka z szynką, melonem i miodem

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Pszczelarz, a kto to taki?

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Propolis - produkt pszczeli

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem