Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Ciasto Dla Pszczół Apifood Protein Apiciasto 1KG Fondant Pszczoły


Nasz sklep pszczelarski online www.wicerej.pl

Nasz sprzęt i akcesoria kupować można na dotacje

Ciasto 1kg zapakowane w wygodną w użyciu folię.

Wysyłamy każdą ilość. Możliwość wysyłki lub odbiór osobisty JAŚLISKA 69 RYNEK NAPRZECIWKO APTEKI

PRODUKTY APIFOOD I APICIASTO POSIADAJĄ POZYTYWNĄ REKOMENDACJĘ PZP
Posiadamy w ofercie Apiciasto Apifood Protein w opakowaniu 1kg. Pokarm dla pszczół APICIASTO PROTEIN powstaje na bazie najwyższej jakości składników glukozy, fruktozy i sacharozy oraz suplementu pyłku kwiatowego i ekstraktu jeżówki purpurowej.

Pokarm dla pszczół APICIASTO PROTEIN zawiera 8 % dodatku białkowego z ponad 50% udziałem aminokwasów oraz dużą zawartością witamin i minerałów, tłuszcze roślinne, olejki eteryczne z roślin, błonnik, przeciwutleniacze, polifenole, środki antyseptyczne roślinne.

APICIASTO PROTEIN przeznaczone jest do stosowania na wiosnę w celu pobudzenia rodziny pszczelej do rozwoju. Stworzone do szybszej regeneracji rodzin pszczelich, zwłaszcza osłabionych po zimie. zawiera zrównoważoną mieszankę składników, które wspomagają rozwój rodziny pszczelej w okresach gdy zasoby naturalne nie są wystarczające. Stosować po wiosennym oblocie pszczół oraz w okresie letnim podczas niedoborów naturalnego źródła pyłku kwiatowego.
Ciasto dla pszczół jest zapakowane w 1 kilogramowe woreczki, które po wycięciu na całej powierzchni jednej strony dostępu dla pszczół jest gotowe do użycia. Wyciętą powierzchnią należy położyć na ramkach lub na otworze w powałce.

Zastosowanie:

• Pokarm podczas głodu w ulu,
• Do szybszego rozwoju i czerwienia matki, by pszczoły nie musiały tracić czasu i szukać pokarmu a skupiły się na szybkim rozwoju,
• Ciasto dla nowo powstałych odkładów,
• Fondant na wiosenne pobudzenie,
• Ciastem można też zakarmiać rodzinę pszczelą na zimę.

Składniki:
• glukoza
• fruktoza
• sacharoza
• supmlement pyłku kwiatowego
• ekstrakt jeżówki purpurowej
• woda

Oferujemy produkty przeznaczone dla pszczół w formie ciasta / pasty.

Najlepsza cena, najwyższa jakość.

• Produkty dostosowane do specjalnych potrzeb żywieniowych pszczół, oparte na naturalnej diecie,
• W 100 % przyswajalne,
• Bezzapachowe,
• Receptura chroni bilans energetyczny,
• Stała jakość produktu z nadzorowanego zakładu przez weterynarię,
• Gotowe do użycia i praktyczne
• Higieniczne
• Długi okres trwałości
Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres dowolnej ilości
Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl

Nasza oferta obejmuje: miodarki, topiarki do wosku, stoły do odsklepiania ramek, odstojniki do miodu, wanienki do odsklepiania, bluzy pszczelarskie, kombinezony, rękawice, kapelusze pszczelarskie, dłuta, podkurzacze, dyfuzory, podkarmiaczki, zasuwki, poławiacze pyłku, widelce do odsklepiania, sita do miodu, kraty odgrodowe i wiele in

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 269

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (08 Kwietnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Tofu smażone w ziołach z miodem

Jajka w koszulce z kuskusem, pomidorkami i miodem

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Ciasteczka imbirowe z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem