Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki pszczele 2024r.


PASIEKA RAPACKICH

Oferujemy matki pszczele użytkowe po matkach reprodukcyjnych rasy Krainka:

• Z Pasieki Zarodowej w Czerminie:
- LINIA CT-46
• Z Pasieki Hodowlanej Krzysztofa Loc:
- LINIA Nieska
• Prosto z Niemiec, bezpośrednio od hodowcy Pana Georga Matloka!
- LINIA Hinderhofer
• Z Pasieki Hodowlanej Serafin:
-Linia Sklenar G10

Wszystkie matki reprodukcyjne posiadają certyfikaty.

Matki jednodniowe- 30 zł (dostępne od maja 2024r.).
Matki naturalnie unasiennione ze sprawdzonym czerwieniem- 100 zł (dostępne w czerwcu).

Wysyłka lub odbiór osobisty.

Wysoka k. Wadowic

Proszę o kontakt wyłącznie telefoniczny (tel. 726306216 lub 661242681)

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 463

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (04 Kwietnia 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Owsiane mini batoniki z białą czekoladą i miodem

Zimowy torcik z żurawiną i kremem z białej czekolady

Amarantusowe batoniki z miodem

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Ciasto czekoladowe z miodem - przepis

Historia pasieki rodzinnej Netczuków

Morfologia murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Żurawina z miodem i wanilią