Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam miód wielokwiatowy tegoroczny


Sprzedam miód wielokwiatowy tegoroczny oraz miody odmianowe. Miody są rozlane do beczek 200L po 290kg w każdej. W cenę miodu jest wliczona usługa rozlania miodu w słoiki lub hoboki na profesjonalnej linii oraz dekrystalizacja w profesjonalnych komorach na życzenie. Słoiki oraz wieczka po stronie zamawiającego. Możliwość negocjacji ceny przy większej ilości. Miód posiada wszelkie atesty. Więcej na stronie internetowej www.bartnik-kujawski.pl lub telefonicznie.
Gorąco zapraszam do współpracy.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1274

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (13 Lipca 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Tofu smażone w ziołach z miodem

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach

Szpinak z gruszką, pomarańczą i miodem

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Nan-e qandi