Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam miód lipowy tegoroczny


Sprzedam miód lipowy tegoroczny oraz miody odmianowe. Miody są rozlane do beczek 200L po 290kg w każdej. W cenę miodu jest wliczona usługa rozlania miodu w słoiki lub hoboki na profesjonalnej linii oraz dekrystalizacja w profesjonalnych komorach na życzenie. Słoiki oraz wieczka po stronie zamawiającego. Możliwość negocjacji ceny przy większej ilości. Miód posiada wszelkie atesty. Więcej na stronie internetowej www.bartnik-kujawski.pl lub telefonicznie.
Gorąco zapraszam do współpracy.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1851

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (13 Lipca 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Wsparcie Rynku Produktów Pszczelich 2014 – zakup sprzętu

Wtapianie węzy w ramkę

Na co zwracać uwagę podczas badania pszczół?

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Kapusta czerwona z porto

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Piernik sułtański