Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Pyłek pszczeli kwiatowy z własnej pasieki!!!


Pyłek z naszej pasieki pozyskiwany jest z terenów Beskidu Małego z dala od przemysłu i intensywnej gospodarki.

Pyłek ma bardzo bogaty skład chemiczny. Jest źródłem witamin, aminokwasów i enzymów wspierających pracę naszego organizmu. Ma właściwości odżywcze, detoksykacyjne, antyalergiczne, antybiotyczne, przeciwmiażdżycowe, regulujące trawienie, przeciwzapalne, wspomagające leczenie cukrzycy, poprawiające ostrość widzenia i kosmetyczne.
WIĘCEJ O NASZEJ PASIECE I PRODUKTACH NA www.miodywadowickie.pl

Jak stosować pyłek pszczeli?
Najlepszą kurację pyłkiem pszczelim przeprowadzicie, jeśli przez 2 lub 3 miesiące będziecie codziennie spożywać pyłek. Jak wszystkie produkty pszczele, pyłek może uczulać, dlatego
warto zacząć wprowadzanie go do diety od niewielkich ilości - sprawdzicie wtedy, jak reaguje na niego wasz organizm. Jeżeli nic się nie dzieje zacznijcie stosowanie pyłku od 1 łyżeczki pyłku, stopniowo zwiększając ilość aż do osiągnięcia 1 łyżki stołowej dziennie. Wsypcie pyłek do szklanki letniej wody i odstawcie na noc. Dla smaku można dodać miodu. Odstały napój nocy wypijcie na czczo rano. Najlepiej rozpuszczony pyłek zamieszać przed wypiciem - drobinki zapewne opadną na dno. To idealny sposób na wzmocnienie.

W sprzedaży posiadam również miód:
- mniszkowy
- lipowy
- wielokwiatowy
- nawłociowy
- spadź liściasta
- spawdz iglasta
- rdestowcowy
- rzepakowy
- ziołomiód pokrzywowy

Możliwość wysyłki na terenie całej Polski lub odbiór osobisty.

Cena słoika 0,9l (600g) - 55zł.
Posiadam również pyłek w słoikach 0,5l (300g) cena 30 zł.

ZAPRASZAM

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 744

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (05 Marca 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Dyniowe drożdżowe z awokado

Klasyczna truskawka z miodem

Placki bananowo-owsiane z miodem

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom