Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam Węza pszczela!!! Sezon 2024!!! HURT


Lokalizacja:
Rzeszów,
woj. podkarpackie
Pokaż na mapie

Miami911
Tel.: +48 607 997 364
pasieka.pl77@gmail.com

Wyślij wiadomość

Sprzedam Węza pszczela!!! Sezon 2024!!!

Węza pszczela 100% wosk pszczeli HURT

minimalna partia 100 kg

- Wielkopolska
- Dadant

- Wielkość komórki 5,4

Cena: 49 zl

dostawa jest możliwa

jeśli nie ma połączenia pisz Whats up

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 204

Dodano (28 Lutego 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

Skuteczna ochrona roślin bezpieczna dla owadów zapylających

II Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Pszczółka - przebieg wydarzenia

Targi Sadowniczo-Warzywnicze Hort-Technika z panelem pszczelarskim - relacja

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Ciasto kukurydziane z wiśniami na miodzie

Pierniczki z miodem na święta - wersja 1

Owsiane mini batoniki z białą czekoladą i miodem

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym