Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Hurtownia luzem 100% czystej jakości Hurtownia miodu Manuka


Sima's International, Aps . jest hurtowym dostawcą miodu Manuka,
Ostrzeżenie: Nie podawaj miodu niemowlętom poniżej drugiego roku życia. Naturalny miód krystalizuje.
Aby przywrócić go do naturalnego stanu, podgrzej go w łaźni wodnej.

Wiodąca na świecie jakość jest naszym punktem odniesienia. Oferujemy różnorodny wybór miodów duńskich, zapewniających najlepszy smak i najwyższą jakość.
Nasza rozbudowana sieć dostaw gwarantuje ciągłe dostawy miodu z Danii,
dzięki temu możemy sprostać różnorodnym potrzebom naszych klientów.

Elastyczne rozwiązania w zakresie opakowań zbiorczych dla dostawców i nabywców miodu luzem
Pasieki Midlands to nie tylko oferowanie miodu luzem na sprzedaż; Zapewniamy również niestandardowe rozwiązania opakowaniowe, aby spełnić Twoje specyficzne potrzeby.
Nasze elastyczne opcje pakowania zbiorczego zaspokajają różne wymagania, a zamówienia są efektywnie pakowane do pojemników lub palet w wiaderkach, beczkach lub IBC.

Nasze rozmiary obejmują:
Wiadro 15 kg
Wiadro 25 kg
Stalowy bęben 320 kg
1400 kg IBC
Jesteśmy z tego bardzo dumni. CIF/Dania

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 445

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (15 Lutego 2024)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Właściwości i zastosowanie miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Kontrola jakości miodu

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Pierniczki świąteczne z miodem

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Szarlotka z karmelizowanymi migdałami

Kuskus z warzywami, ziarnami i miodem

Zimowy torcik z żurawiną i kremem z białej czekolady