Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód rzepakowy - 18 zł za kg -


Sprzedam miód rzepakowy z 2023 r.

Na sprzedaż 5 wiader 30 l ( ok 40 kg każdy)
Cena przy zakupie całości 18 zł/ kg.
Miejsce odbioru Pęcław, pow. Głogowski, woj. dolnośląskie

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 242

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (30 Grudnia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Wieprzowe polędwiczki miodowo-musztardowe

Udka kaczki z gruszkami karmelizowanymi w miodzie

Marlenka - ciasto z miodem

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Skrzydełka z miodem i chili

Szaszłyki z marynatą miodową