Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam Pierzgę jakość premium hurt / detal


Sprzedam świeżą pierzgę 2023r, super jakość, gruba, czysta, bez woskowych koszulek. Pierzga przebrana, przemrożona i gotowa do konsumpcji. Cena 160 zł/kg, cena do negocjacji przy większej ilości. Tel.510 141 144

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 538

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (16 Listopada 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Oddziaływanie Varroa destructor na rodzinę pszczelą

Zapobieganie i zwalczanie inwazji Varroa sp. u pszczoły miodnej

Varroa sp. jako immunosupresor chorób wirusowych

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Pstrąg z miodem w sosie orzechowym

Filet limonkowo-miodowy z ziołami

Ryż cytrynowy z miodem