Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Radełko Pszczelarskie do Wtapiania Wprawiania Węzy stalowe


Cena: 13 zł.
Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl

Posiadam w sprzedaży nowe radełko pasieczne, przeznaczone do wtapiania plastra węzy w ramkę. Klasyczna forma radełka, posiadającego zamontowane na osi, ząbkowane koło o średnicy 2,5cm, sprawia, że przeciąganie nim po drucie zbrojącym ramkę jest wygodne, a wtapianie plastra – szybkie i efektywne. Posiada drewniany uchwyt dzięki czemu praca nim jest wygodna.


Średnica koła ząbkowanego: 2,5cm

Długość 21cm


Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres.
W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt
Zapraszam do obejrzenia moich pozostałych ogłoszeń: dyfuzor, podkarmiaczki, skrzynki transportowe, poduszki ocieplające do uli, rękawice pszczelarskie i inne.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 247

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (07 Listopada 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chałka z szafranem i miodem

Bastani – perskie lody szafranowe

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Lekko miodowa sałatka z ogórków i czerwonej cebuli

Wieprzowe polędwiczki miodowo-musztardowe

Lekka sałatka z miodowym dressingiem

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie