Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Kapelusz Pszczelarski OTWIERANY Premium Bawełna 100%


Cena: 38 zł.
Zapraszam do naszego sklepu pszczelarskiego hurtowni pszczelarskiej wicerej.pl

Posiadam w sprzedaży nowy Kapelusz Pszczelarski z siatką z tyłu, wykonany z bawełny 100%. Kapelusz Ochronny Posiada czarną siatkę z przodu oraz białą siatkę z tyłu. Kapelusz w części górnej na głowie wykonany jest z grubego, podwójnego materiału, który zabezpiecza w skuteczny sposób przed atakiem pszczół i użądleniami. Kapelusz na dole zakończony jest gumką ściągającą z regulowanym stoperem.
Dodatkowo kapelusz wyposażony jest w gumkę, którą można założyć pod brodą i usztywnić kapelusz, dzięki czemu istnieje pewność, że kapelusz nie zsunie się z głowy w trakcie pracy, podczas schylania czy na wskutek wiatru. Kapelusz posiada również wbudowaną obręcz z drutu, która utrzymuje siatkę w odpowiedniej odległości od twarzy. Średnica obręczy kapelusza to około 41cm.

Główne cechy kapelusza z siatką z tyłu:
• Przód czarna siatka - tył biała siatka;
• U dołu zakończony gumką ściągającą ze stoperem
• Posiada wbudowaną obręcz z drutu, która utrzymuje siatkę w odpowiedniej odległości od twarzy
• Tkanina 100% bawełna

Wzór kapelusza wysyłamy losowo.

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres dowolnej ilości
Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl
W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt
Zapraszam do obejrzenia moich pozostałych ogłoszeń: dyfuzor, podkarmiaczki, skrzynki transportowe, poduszki ocieplające do uli, rękawice pszczelarskie i inne.
Opisy oraz zdjęcia są własnością FHU Wicerej. Zakazuje się ich kopiowania i użytkowania w celach komercyjnych.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 177

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (07 Listopada 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Różowe stringi z miodem

Irlandzkie bułeczki owsiane z miodem

Koktajl pietruszkowy z miodem