Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Nierdzewne Sito do Miodu Okrągłe 300mm Podwójne Wypukłe


Cena: 95 zł.
Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl

Posiadam w sprzedaży nowe sito podwójne okrągłe do miodu o średnicy 30cm, wykonane ze stali nierdzewnej dzięki czemu jest odporne na uszkodzenia i przetrwa wiele sezonów. Składa się z cedzidła górnego o szerokich, większych oczkach oraz sita dolnego o drobniejszych, gęściej rozłożonych oczkach. Dodatkowo dolny cedzak posiada rozszerzony wspornik.
Cedzidło służy do oczyszczania miodu, który spływa do pojemnika. Zbudowane jest z sita górnego o większych oczkach, które ma za zadanie zatrzymywać grubsze frakcje zanieczyszczeń jak odsklepiny woskowe, utopione pszczoły, części plastrów oraz sita dolnego o mniejszych oczkach do zatrzymywania mniejszych zanieczyszczeń. Dzięki takiej konstrukcji Sita miód jest dokładnie oczyszczony.
Średnica : 30cm

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres dowolnej ilości
Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl
W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt

Zapraszam do obejrzenia moich pozostałych ogłoszeń: dyfuzor, podkarmiaczki, skrzynki transportowe, poduszki ocieplające do uli, rękawice pszczelarskie, bluzy pszczelarskie, kombinezony pszczelarskie, topiarki do wosku, stoły do odsklepiania, miodarki, dłuta, druty i inne

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 191

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (03 Listopada 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Ciasto orzechowe z miodem

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Żurawina z miodem i wanilią

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie