Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Skrobak Nierdzewny do Uli Ramek Ząbkowany do Czyszczenia


Cena: 22 zł.
Posiadam w sprzedaży nowy skrobak nierdzewny z odgiętym nierdzewnym ostrzem, do czyszczenia uli, dennic, ramek. Narzędzie posiada wygodny, drewniany uchwyt oraz ostrze ze stali nierdzewnej ząbkowane jednostronnie, które wygięte jest pod odpowiednim kątem, tak aby ułatwić czyszczenie np. dennic uli. Ząbkowane ostrze po jednej ze stron, pozwala rozluźnianie zanieczyszczeń, natomiast ostrzem jednolitym szybko i łatwo zeskrobiemy zanieczyszczenia.

Dzięki skrobakowi można wyczyścić dno ula oraz skutecznie usunąć okruchy wosku i inne zanieczyszczenia. Za pomocą skrobaka można również wyczyścić ze zgromadzonych zanieczyszczeń ścianki ula, ramki oraz usunąć zbędne złogi wosku i propolisu.

Długość całkowita – 21,5cm
Grubość ostrza – 1mm
Szerokość ostrza – 5,4cm
Długość ostrza – 6,4cm

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres dowolnej ilości
Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl
W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt

Zapraszam do obejrzenia moich pozostałych ogłoszeń: dyfuzor, podkarmiaczki, skrzynki transportowe, poduszki ocieplające do uli, rękawice pszczelarskie i inne.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 64

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (03 Listopada 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Nan-e qandi

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Racuchy z bananami i miodem

Placki z borówkami i miodem z cytryną

Kiwi w cieście z miodem rzepakowym