Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Świder do kremowania miodu Nierdzewny Kremownica Nasadka


Cena: 83 zł.
Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl

Posiadam w sprzedaży nowe kremownice (nasadki, mieszadła, świdry) do kremowania miodu wykonane ze stali nierdzewnej. Mieszadło służy do rozdrabniania miodu oraz nadawania mu konsystencji kremu. Zaletą Świdra jest łatwy montaż np. do wiertarki elektrycznej. Tym sposobem w domowych warunkach drogiej aparatury kremującej możemy sami kremować miód.

długość całkowita – 60cm
średnica wirnika – 9,5cm
średnica prętu – 1cm
waga – 0,5kg

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres.
W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt
Zapraszam do obejrzenia moich pozostałych ogłoszeń: dyfuzor, podkarmiaczki, skrzynki transportowe, poduszki ocieplające do uli, rękawice pszczelarskie i inne.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 197

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (03 Listopada 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Biały miód leśny z Mount Oku

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem

Żurawina z miodem i wanilią

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Łosoś w musztardzie i miodzie

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym