Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód pszczeli słoik - sprzedaż hurtowa


Posiadamy w sprzedaży NATURALNE MIODY nektarowe oraz spadziowe z własnej pasieki !!!

Prowadzimy jedno z większych wędrownych gospodarstw pszczelarskich dzięki czemu możemy zaoferować różne odmiany miodu .

Oferowane miody mamy rozlane w duże słoiku 0,9l – 1.2kg oraz 720ml - 1,0kg

——— Oferowane miody z sezonu 2023 ———

Słoik : 1,2kg / 1,0kg

Miód rzepakowy – 25,00zł / 20,00zł
Miód wielokwiatowy – 25,00zł / 20,00zł
Miód mniszkowy – 25,00zł / 20,00zł
Miód akacjowy – 30,00zł / 25,00zł
Miód lipowy – 30,00zł / 25,00zł
Miód gryczany – 30,00zł / 25,00zł
Miód malina leśna – 30,00zł / 25,00zł
Miód spadziowy – 35,00zł / 30,00zł
Miód z terenów leśnych – 25,00zł / 20,00zł
Miód nawłociowy – 30,00zł / 25,00zł
Miód słonecznikowy - 25,00zł / 20,00zł
Pyłek pszczeli 30,00zł / 25,00zł

minimalny zakup to 100 słoiów ( można wybrać różne miody ) w przypadku zainteresowania mniejszymi ilościami cena do ustalenia .

Każdy miód ulega krystalizacji

—————— Ważne informacje !!! ——————

Odbioru osobistego można dokonać w naszej pracowni w Sosnowcu.
130 km od Opola
80 km od Częstochowy
70 km od Krakowa
70 km od Bielsko-Biała
30km od Katowic

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 207

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (23 Października 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Historia pasieki rodzinnej Netczuków

Zabezpieczenie pszczoły murarki (Osmia rufa L.) przed zimą

Morfologia murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)