Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Dłuto Pasieczne Nierdzewne proste, z ząbkowanym rozpierakiem


cena: 14zł
Zapraszamy do naszego sklepu pszczelarskiego hurtowni pszczelarskiej wicerej.pl

Posiadamy w sprzedaży małe dłuto dłutko proste z rozpierakiem, wykonane ze stali nierdzewnej. Dłuto posiada drewnianą oprawę (uchwyt), zakończone jest ząbkowanym rozpierakiem.
Dłuto jest niezbędnym narzędziem w wyposażeniu pszczelarza. Służy do podważania i rozdzielania sklejonych ramek. Dzięki swojej prostej budowie i drewnianej rączce jest bardzo wygodne w użyciu i ułatwia prace pszczelarskie. Za jego pomocą podważa się i rozdziela ramki zaklejone woskiem lub propolisem. Może również służyć do rozdzielania innych elementów ula sklejonych woskiem czy do odcinania dzikiej zabudowy w ulu.

Długość całkowita – 20,5cm
Szerokość rozpieraka - 6,5cm

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres dowolnej ilości
Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl
W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt
Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres dowolnej ilości
Zapraszam do naszego sklepu internetowego wicerej.pl
Nasza oferta obejmuje: miodarki, topiarki do wosku, stoły do odsklepiania ramek, odstojniki do miodu, wanienki do odsklepiania, bluzy pszczelarskie, kombinezony, rękawice, kapelusze pszczelarskie, dłuta, podkurzacze, dyfuzory, podkarmiaczki, zasuwki, poławiacze pyłku, widelce do odsklepiania, sita do miodu, kraty odgrodowe i wiele innych.

Wysyłka sprzętu na terenie całego kraju. Na każdy zakupiony towar udzielamy gwarancji. Wystawiamy faktury VAT. Nasz sprzęt można zamawiać na dotacje UE ARiMR.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 309

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Sierpnia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bigos staropolski na winie z miodem

Nalewka jaśminowa z miodem

Luiza Dawidowicz

Luiza Dawidowicz

Autorka publikacji

Doktorantka na Wydziale Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Absolwentka kierunków: ochrona środowiska na UAM w Poznaniu oraz ogrodnictwo na UP w Poznaniu. Interesuje się projektowaniem ogrodów, urządzaniem i pielęgnacją zieleni, a także rewitalizacją zdegradowanych obszarów. W swoim działaniu łączy wiedzę zdobytą na obu kierunkach studiów z zamiłowaniem artystycznym oraz florystycznym. Uwielbia rośliny, zwierzęta, pracę w ogrodzie, podróże bliskie i dalekie. Działa w Stowarzyszeniu Inżynierów i Techników Ogrodnictwa w Poznaniu, w którym pełni funkcję wiceprezesa Sekcji Florystycznej.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 2.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 1.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 3.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu