Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam świece z naturalnego wosku pszczelego HURT


Dzień dobry,
sprzedam ręcznie robione świece z naturalnego wosku pszczelego.
W ofercie mamy:
- świece zwijane z węzy pszczelej z ozdobną etykietą
- świece odlewane z form
- świece w ozdobnych szklankach
- świece zapachowe z naturalnymi olejkami eterycznymi w ozdobnych słoiczkach

Na zamówienie możemy wykonać również świece wg wytycznych klienta (różne wzory, wielkości itp.)

Jesteśmy producentem, oferujemy atrakcyjne ceny i korzystne warunki współpracy.

Zapraszamy do współpracy dystrybutorów, sklepy z upominkami, kwiaciarnie, restauracje.
Poszukujemy również dystrybutorów do dłuższej współpracy.

W celu przedstawienia szczegółowej oferty zapraszam do kontaktu:
E-mail: biuro@pasieka-rodzinna.pl
Telefon: 604 810 863

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 550

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (12 Sierpnia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Stan warrozy w pasiekach za pomocą obserwacji osypu zimowego - badanie

Pszczoła miodna. Liczebność roju pszczół, zachowanie i rasy

Charakterystyka rodzaju Varroa i opis gatunku Varroa destructor

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią