Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Dyfuzor do zwalczania warrozy u pszczół


cena: 365zł
Zapraszamy do naszej hurtowni pszczelarskiej sklepu pszczelarskiego wicerej.pl

Posiadam w sprzedaży nowy dyfuzor do zwalczania warrozy u pszczół. Dzięki temu dyfuzorowi można odparowywać i odymiać pszczoły roztworami amitrazy (tactic, bipin) kwasu szczawiowego, tymolu. Dyfuzor jest skalibrowany - 1 naciśnięcie to dawka dla 1 ula.

W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt

Istnieje możliwość wysyłki na wskazany adres.

Zapraszam do obejrzenia moich pozostałych ogłoszeń: podkarmiaczki, skrzynki transportowe, poduszki ocieplające do uli, rękawice pszczelarskie i inne.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 327

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (03 Sierpnia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Sprzedaż bezpośrednia miodu - opodatkowanie

Wsparcie rynku produktów pszczelich w latach 2016/2017, 2017/2018, 2018/2019 - koszty podlegające refundacji oraz podmioty uprawnione do składania projektów

Pszczelarz a faktura VAT RR

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bananowe chipsy z miodem

Bigos staropolski na winie z miodem