Portal Pszczelarski

[Sprzedam] MASZYNA WIELOCZYNNOŚCIOWA DO DREWNA BELMASH SDM2000


Zapraszam również na stronę www.belmash.pl !

Maszyna wieloczynnościowa do drewna łączy funkcjonalność kilku maszyn stolarskich: pilarki tarczowej, frezarki i heblarki. Szerokie możliwości wielofunkcyjnej maszyny stolarskiej czynią z niej niezastąpione, uniwersalne urządzenie, umożliwiające szybką i precyzyjną obróbkę drewna. Maszynę posiada łatwy system przestawiania na inny tryb pracy, bez konieczności używania specjalnych narzędzi i bez użycia siły.

MOŻLIWOŚCI OBRABIARKI BELMASH SDM2000

Struganie na płaszczyźnie lub pod kątem
Rozpiłowywanie wzdłuż i w poprzek
Frezowanie frezem tarczowym/trzpieniowym
Wiercenie

Parametry urządzenia dostępne na naszej stronie internetowej.

W ofercie posiadamy również dodatkowe moduły do rozbudowy obrabiarki:
- Urządzenie do strugania TD-2000 – grubościówka, służąca do precyzyjniejszego obrabiania materiału.
- Urządzenie do frezowania MD-01 – służy do precyzyjnego wiercenia i frezowania frezami trzpieniowymi. Posiada regulację w 3 płaszczyznach i 2 zaciski do zamontowania obrabianego materiału.

Dzięki kilku funkcjom urządzenie to idealne sprawdzi się do budowy uli.

Cena 2240 zł dotyczy kompletu: Obrabiarka (z wszystkimi akcesoriami) plus Podstawa BELMASH P.

Tel. 666-118-444
Email: biuro@unimaster.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 8697

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (10 Czerwca 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich