Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Pracownia pasieczna,mobilna 9000 zł. Do negocjacji


Pracownia pasieczna duża praktyczna do przewozu, ramek, sprzętu, odbierania miodu. Wysokość 183 cm szer.177cm dług.300cm.Drzwi otwierane na dwie strony, można wstawić szeroką miodarkę bez problemu.Sciany izolowane nie nagrzewa się w środku.Instalacja elektryczna gniazdko, oświetlenie w środku możliwość podłączenia agregatu prądotwórczego. Zarejestrowana,ubezpieczona... Więcej info przez tel.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 950

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Czerwca 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Kaczka po mazursku

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Koktajl 3 razy M (Melon, Mango, Miód)

Sos malinowo-miodowy

Agua fresca z borówek

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Wigilijne łazanki na bogato

Majowy miodek z mniszka lekarskiego