Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód GRYCZANY. Badania laboratoryjne i certyfikat FSSC.


Sprzedam miód gryczany.
W wiaderku 15 kg - 26,50 zł / kg
Lub beczce 285 kg - 26,50 zł / kg
Do negocjacji przy dużych ilościach.
Dostępny w słoikach.
...................
Inne opakowania i rodzaje miodu - na telefon
i na maila.
...
Certyfikaty:
PL - polski
FSSC - Światowy Standard Bezpieczeństwa Żywności
...........................................
Więcej informacji na telefon i maila
.
.......KONTAKT:
Kontakt: Adam 515 499 277
Pon. - Sob. w g .8-18.
Tematy istotne: do g. 20
Z niedzielą włącznie.
.
Oddzwaniam na połączenia
.......nieodebrane.
Czytam i odpowiadam na SMS-y

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 692

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (10 Czerwca 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Zimowy osyp pszczół – co robić?

Marketing pszczelarski – reklama

Kiedy i jak przenieść ul w inne miejsce?

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym