Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Przyjmę rodzinę pszczelą. Odziedziczylem po tacie 5 uli


Witam. Odziedziczylem po tacie 4 ule i tata zbudował 3 ule japońskie. Chętnie przyjmę rodziny do zasiedlenia jak ktoś ma za dużo. Moja przygoda pszczelarska właśnie się zaczyna i nie ukrywam uczę się szybko ponieważ z tego jednego ula co odziedIczylem tydzień temu wyroiła się rodzinka i ma się dobrze. Mój telefon 501 674 028 przyjadę jak ktoś ma na oddanie.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1022

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (05 Czerwca 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Naleśniki w karmelizowanym sosie pomarańczowym z miodem

Budyniowa owsianka czekoladowa z miodem

Placki z borówkami i miodem z cytryną

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem