Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód pszczeli w wiaderku


Posiadamy w sprzedaży NATURALNE MIODY nektarowe oraz spadziowe ze zbioru z 2022r.

Oferowane miody mamy rozlane w pojemniki po ok. 30 kg

——— Oferowane miody z sezonu 2022 ———

Miód rzepakowy – 18,00zł
Miód wielokwiatowy – 18,00zł
Miód akacjowy – 24,00zł
Miód lipowy – 24,00zł
Miód lipowy ( bardzo aromatyczny, mocny ) - 26,00zł
Miód gryczany – 24,00zł
Miód z terenów leśnych – 22,00zł



—————— Ważne informacje !!! ——————

Odbioru osobistego można dokonać w naszej pracowni w Sosnowcu.
130 km od Opola
80 km od Częstochowy
70 km od Krakowa
70 km od Bielsko-Biała
30km od Katowic


Istnieje możliwość wysyłki miodu na palecie ( min. 8 wiader, max 24 wiaderka )


ZAPRASZAMY DO KONTAKTU 519170196 - gdy nie odbieram proszę zostawić sms

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 477

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (18 Kwietnia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Kapusta czerwona z porto

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Bastani – perskie lody szafranowe

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Bigos staropolski na winie z miodem

Nalewka jaśminowa z miodem