Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Odkłady pszczele w sezonie 2023 - ramka Wielkopolska


Sprzedam odkłady pszczele w sezonie 2023 na ramce wielkopolskiej w ilości 200szt.

Realizacja - od czerwca (w zależności od pogody i rozwoju odkładów).

Cena - 270 zł

Odbiór - osobisty w gospodarstwie pasiecznym

Informacja dodatkowa:
1. Matki osadzane w odkładach pochodzić będą z naszej tegorocznej hodowli. Każda matka opalitkowana lub znakowana.
2. Matki unasienniane naturalnie po matkach reprodukcyjnych rasy Kraińskiej w liniach: CAR S, PRIMA, KAROLINKA, ALPEJKA.
3. Ilość ramek w uliku - 5 ramek gniazdowych wielkopolskich.
4. Proponowane przez nas matki są bardzo miodne - zapewnij im pożytek a miodu będzie w bród!
5. Odkłady na pięciu ramkach wielkopolskich gniazdowych. Pszczelarzu pamiętaj że nie chodzi o ilość ramek w odkładzie ale o to by był widoczne wszystkie stadia rozwoju rodziny pszczelej!
6. Odbiór odkładów wyłącznie w naszych ulikach odkładowych pięcioramkowych. Dzięki takiemu rozwiązaniu klient ma większą pewność, że odkład w całości i dobrej formie dotrze do jego pasieki.
7. Obowiązuje kaucja za ul odkładowy (100 zł - zwrot całej kwoty po oddaniu ula odkładowego). Możliwość wysyłki ulików i przelew kaucji na konto bankowe pszczelarza.

Kontakt i zamówienia:
Telefon. 501120692 lub 71 31-72-777
email. barzieba_gmail.com
SMS pod nr 501120692 ze wskazaniem: Imienia i nazwiska, adresu korespondencyjnego, ilości odkładów.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 946

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (12 Kwietnia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Skrzydełka z miodem i chili

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym