Portal Pszczelarski

[Sprzedam] matka pszczela unasienniona buckfast carnica 90zł


Zajmuję się profesjonalnie hodowlą matek pszczelich backfast i carnica. Wykaz linii dostępnych na stronie www.polskimiodek.pl Matki pod nadzorem lekarza weterynarii i Krajowego Centrum Hodowli Zwierząt. Jestem członkiem Polskiego Stowarzyszenia Hodowców Matek Pszczelich. Prowadzę program krzyżowniczy dla linii Daja. Matki po reproduktorkach od najlepszych hodowców z Polski i Europy. Wystawiamy świadectwo pochodzenia matki pszczelej i są oznakowane opalitkiem koloru czerwonego. Odbiór osobisty po godzinie siedemnastej lub wysyłamy pocztą od poniedziałku do czwartku. Do pięciu matek pszczelich dajemy izolator do poddawania matek pszczelich Gratis. Do piętnastu matek pszczelich dajemy skrzynkę narzędziową GRATIS. Pszczoły po matkach bardzo miodne i łagodne, charakteryzujące się wczesny i dynamiczny rozwój.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 263

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (01 Kwietnia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Skrzydełka z miodem i chili

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bigos staropolski na winie z miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich