Portal Pszczelarski

[Współpraca] Szukam. Miód, Hurt - Słoiki, Wlasna marka


Witam. Szukam firmy która jest w stanie dostarczać/rozlewać miód do stworzenia marki własnej.

Interesuje mnie narazie tylko miód w słoikach.
od 360ml do około 1litr

Na początek 3 rodzaje. Ewentualnie jeszcze jakiś jeden rodzaj z owocami.

Słoiki bez etykiet.
Najlepiej czarna nakrętka. Ale takie sprawy to już w emailu.

Szukam oczywiście firm z wpisem do wszystkich wymaganych rejestrów. badania itp.

Najlepiej okolice śląska

Bardzo proszę o ofertę jakie ilości w jakich cenach i jakie miody mogą Panstwo dostarczać.

Mam pare możliwości zbytu. Więc myślę o dłuższej współpracy
prosze o email na bizzmarcin@gmail.com

Dziękuje

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 615

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (27 Marca 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Ocena projektu zakup sprzętu w ramach mechanizmu Wsparcie Rynku Produktów Pszczelich 2014

Powietrze ulowe

Linia pszczół car: Cp

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Biały miód leśny z Mount Oku

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe

Miodowe ciasto z sezamową bezą