Portal Pszczelarski

[Sprzedam] węza pszczela wielkopolska warszawska zwykła poszerzana 56zł


- Polski producent;
- Węza walcowana na zimno: nie kruszy się, jest elastyczna;
- Sterylizowana w autoklawie;
- Wielkość komórki 5,4;
- Wykonana z polskiego wosku;
- Badania.

Oferujemy węzę w standardowych wymiarach:
- Dadant 414x265
- Warszawska poszerzana 280x400
- Warszawska zwykła 220x400
- Wielkpolska 335x235
- Ostrowska 336x205
Jeśli potrzebujesz wymiaru niestandardowego prosimy o kontakt telefoniczny.


Ilość przypadająca na 1 kg węzy gniazdowej:
Wielkopolska 16-18 plastrów
Warszawska poszerzona 11-13 plastrów
Warszawska zwykła 16-17 plastrów
Dadant 12-13 plastrów
Langstroth 15-17 plastrów
Ostrowska 19-21 plastrów

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 330

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (20 Marca 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Nan-e qandi

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem