Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Odkłady, matki


Korzystasz z późnych pożytków? możemy wykonać i przezimować dla Ciebie odkłady. Zamów już teraz, a my gwarantujemy że w przyszłym roku na wiosnę będziesz miał pszczoły. Tel 512 181 725, info@pszczolylara.pl, www.pszczolylara.pl

Obecnie w sprzedaży:
- odkłady bez refundacji,
- matki pszczele rasy Buckfast linii B104, B169, B300 po matkach reprodukcyjnych kupowanych w Niemczech
- matki krainki linii:
Kortówka od Marii Wilde,
Prima i Gema od Pani Gembala,
Ca z Maciejowa koło Kluczborka,

Matki i odkłady można nabywać jedynie osobiście, nie prowadzimy wysyłki (województwo Śląskie- okolice Częstochowy). Nieunasieniona matka 20 zł, unasienniona matka na pasieczysku 50 zł.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3651

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (26 Maja 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Ciasto kukurydziane z wiśniami na miodzie

Torcik naleśnikowy z miodem

Tofu smażone w ziołach z miodem

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Ogórki z miodem

Śledzie w korzennej marynacie z miodem

Domowa musztarda z miodem