Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Węza naturalna wielkopolska oraz dadant badana cena od 63zł/kg, ule drewnian


Lokalizacja:
Łapsze Wyżne ,
woj. małopolskie
Pokaż na mapie

Mietko
Tel.: 787495975
mietek033@onet.eu

Wyślij wiadomość

Sprzedam węzę wielkopolską oraz Dadant walcowaną na ciepło, ilość arkuszy w kg : 13-15(wielkopolska)
Wymiary:
23.5x33.5 cm wielkopolska
26.5x41.4 cm Dadant
Węza produkowana w zakładzie wosk był sterylizowany.
Węza posiada piękny zapach, w 100% naturalna używam również jej u mnie w pasiece. Jest trochę grubsza dzięki czemu pszczoły nie dziurawią jej i bardzo szybko ją odbudowują, i zużywają mniejsze ilości miodu podczas budowy plastra .
Pracować z nią należy w temperaturze pokojowej.
Rozmiar:33.5x23.5
Wysyłka 25 zł
W razie pytań proszę kierować na priv
Zapraszamy państwa do oglądnięcia całej naszej oferty na stronie beestol.pl
Odpowiem na wszelkie pytania na priv bądź telefonicznie 7-8-7-4-9-5-9-7-5

Węza została zbadana pod kątem zafałszowania oraz została poddana badaniom na obecność zgnilca amerykańskiego w państwowym instytucie weterynarii w Puławach.
cena dotyczy 63zł/kg w przypadku zakupu minimum 5 kg węzy.
Zamówienia ponizej 5 kg cena 66 zł/kg

Istnieje możliwość wystawienia fv.
Zapraszamy na stronę firmową BEESTOL.PL
W OFERCIE RÓWNIEŻ ULE ODKŁADY.
Beestol.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 684

Ogłoszenie wyróżnione

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Omlet z ananasem, czekoladą i miodem

Pełnoziarniste placki z gruszką i miodem z pyłkiem pszczelim

Miód z dziką różą

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Wigilijne łazanki na bogato

Nalewka jaśminowa z miodem

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Zasady rozliczania się w ramach projektu WRPP w latach 2016/2019

Ewidencje przy rozliczaniu się na podstawie PKPiR

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich