Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sztobry wierzb pyłkodajnych


Witam .
Posiadam zraznik wdrożeniowy z którego pozyskuje sztobry wierzb pyłkodajnych męskich odmian Iwy.
Posiadam pocięte sztobry , kilkunastu odmian .
Ibl 3,7,8 ,sadlowicka,wawrzynkowa,wiciowa,Lipińskiego laurowa migdałowa ,Dzięgielowska ,smitha

Sztobry łatwo się ukorzeniają,zachęcam do kontaktu na meila anna.sykut@op.pl lub numerem telefonu 511147458

Wiązka 10 sztuk z jednej odmiany 10 zł z etykietką.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 736

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (10 Lutego 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Ciasteczka lekko miodowe