Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Polski pyłek pszczeli od pszczelarza


Sprzedam POLSKI PYŁEK KWIATOWY OD PSZCZELARZA zbór 2015!!! wolny od zanieczyszczeń ponieważ pasieka znajduję sie przy rezerwacie, na terenach gospodarstwa ekologicznego jak również pasieka jest pod nadzorem lekarza weterynarii a sam pyłek jest gotowy do konsumpcji w cenie od 45zł/kg . Istnieje możliwość odbioru osobistego Wielkopolska lub wysyłki kurierem do 30kg za 18zł wysyłam również za pobraniem cena w zależności od wagi więcej informacji udzielam telefonicznie lub mailowo

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2649

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (20 Maja 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Ananas w czekoladowym cieście

Gofry drożdżowe z jogurtem greckim i miodem o smaku truskawkowo-waniliowym

Puszysty omlet z bananami

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Linia pszczół cau: KP

Postępowanie pszczelarza w przypadku zatrucia pszczół

Marketing pszczelarski - promocja sprzedaży produktów pszczelich

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bananowe chipsy z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bigos staropolski na winie z miodem