Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

[Sprzedam] Sprzedam podgrzewacze tealight z wosku pszczelego HURT


Dzień dobry,
sprzedam podgrzewacze tealight z naturalnego wosku pszczelego.

Świeca o średnicy 37mm i wadze wosku około 15g.
Pakowane w kartony po 30 sztuk lub 100 sztuk.
Cena 1,49 zł netto sztuka

Minimalne zamówienie 500 sztuk

Wystawiamy FV

W ofercie mamy również inne świece:
- świece zwijane z węzy pszczelej z ozdobną etykietą
- świece odlewane z form
- świece w ozdobnych szklankach
- świece zapachowe z naturalnymi olejkami eterycznymi w ozdobnych słoiczkach

Na zamówienie możemy wykonać również świece wg wytycznych klienta (różne wzory, wielkości itp.)

Jesteśmy producentem, oferujemy atrakcyjne ceny i korzystne warunki współpracy.

Zapraszamy do współpracy dystrybutorów, sklepy z upominkami, kwiaciarnie, restauracje.
Poszukujemy również dystrybutorów do dłuższej współpracy.

W celu przedstawienia szczegółowej oferty zapraszam do kontaktu:
E-mail: biuro@pasieka-rodzinna.pl
Telefon: 537 233 200

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 460

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (16 Stycznia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Marchewka z jabłkiem i miodem

Łosoś w musztardzie i miodzie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Szaszłyki z marynatą miodową

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Luiza Dawidowicz

Luiza Dawidowicz

Autorka publikacji

Doktorantka na Wydziale Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Absolwentka kierunków: ochrona środowiska na UAM w Poznaniu oraz ogrodnictwo na UP w Poznaniu. Interesuje się projektowaniem ogrodów, urządzaniem i pielęgnacją zieleni, a także rewitalizacją zdegradowanych obszarów. W swoim działaniu łączy wiedzę zdobytą na obu kierunkach studiów z zamiłowaniem artystycznym oraz florystycznym. Uwielbia rośliny, zwierzęta, pracę w ogrodzie, podróże bliskie i dalekie. Działa w Stowarzyszeniu Inżynierów i Techników Ogrodnictwa w Poznaniu, w którym pełni funkcję wiceprezesa Sekcji Florystycznej.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 1.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 3.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 2.