Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam podgrzewacze tealight z wosku pszczelego HURT


Dzień dobry,
sprzedam podgrzewacze tealight z naturalnego wosku pszczelego.

Świeca o średnicy 37mm i wadze wosku około 15g.
Pakowane w kartony po 30 sztuk lub 100 sztuk.
Cena 1,49 zł netto sztuka

Minimalne zamówienie 500 sztuk

Wystawiamy FV

W ofercie mamy również inne świece:
- świece zwijane z węzy pszczelej z ozdobną etykietą
- świece odlewane z form
- świece w ozdobnych szklankach
- świece zapachowe z naturalnymi olejkami eterycznymi w ozdobnych słoiczkach

Na zamówienie możemy wykonać również świece wg wytycznych klienta (różne wzory, wielkości itp.)

Jesteśmy producentem, oferujemy atrakcyjne ceny i korzystne warunki współpracy.

Zapraszamy do współpracy dystrybutorów, sklepy z upominkami, kwiaciarnie, restauracje.
Poszukujemy również dystrybutorów do dłuższej współpracy.

W celu przedstawienia szczegółowej oferty zapraszam do kontaktu:
E-mail: biuro@pasieka-rodzinna.pl
Telefon: 537 233 200

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 642

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (16 Stycznia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Sos malinowo-miodowy

Kurczak w różowej marynacie

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Ciasto orzechowe z miodem

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Łosoś w musztardzie i miodzie

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem