Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Podgrzewanie uli, grzałki do uli


Sprzedam grzałki do podgrzewania rodzin pszczelich w ulach. Zastosowanie:
Przedłużenie czerwienia matek jesienią, przyśpieszenie wiosennego rozwoju rodzin pszczelich matki czerwią więcej a w czasie chłodnych dni nie tracą dostępu do pokarmu oddalonego od czerwiu,ratowanie słabych rodzin, odkładów itp.
zmniejszenie wilgoci i stabilizacja temperatury w ulach,pomoc przy późnojesiennym zakarmianiu rodzin.Rodziny nie osypują się na wiosnę

Zasilanie z sieci 220V . Cena 35z szt. Prosty montaż i demontaż przez wylotek na dennice lub jako ramko .Więcej informacji telefonicznie

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 896

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (16 Stycznia 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Postępowanie pszczelarza w przypadku zatrucia pszczół

Pszczoła Buckfast

Glediczja trójcierniowa, iglicznia trójcierniowa – roślina miododajna

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bananowe chipsy z miodem

Wigilijne łazanki na bogato