Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

[Sprzedam] Miód gryczany.


Sprzedam miód gryczany.
W wiaderku 15 kg - 26,50 zł / kg
Lub beczce 285 kg - 26,50 zł / kg
Do negocjacji przy dużych ilościach.
Dostępny w słoikach.
...................
Inne opakowania i rodzaje miodu - na telefon
i na maila.
...
Certyfikaty:
PL - polski
FSSC - Światowy Standard Bezpieczeństwa Żywności
...........................................
Więcej informacji na telefon i maila
.
.......KONTAKT:
Kontakt: Adam 515 499 277
Pon. - Sob. w g .8-18.
Tematy istotne: do g. 20
Z niedzielą włącznie.
.
Oddzwaniam na połączenia
.......nieodebrane.
Czytam i odpowiadam na SMS-y
.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 326

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (05 Września 2022)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Pierniczki świąteczne z miodem

Żurawina z miodem i wanilią

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem