Portal Pszczelarski

[Sprzedam] SPRZEDAM KORPUS WIELKOPOLSKI ZE STYRODURU


OFERUJE DO SPRZEDAŻY KORPUSY WIELKOPOLSKIE 10r. ZE STYRODURU DO SAMODZIELNEGO MONTAŻU
-DENNICE
-NADSTAWKI
-POWAŁKI
-DASZKI
-ZATWORY
- ULE ZE STYRODURU DO SAMODZIELNEGO MONTAŻU
MOŻLIWA WYSYŁKA

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1071

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (16 Lipca 2022)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Ewidencje przy rozliczaniu się na podstawie PKPiR

Przygotowanie projektów w ramach programu Wsparcia Rynku Produktów Pszczelich 2016/2017

Kasa fiskalna - czy sprzedając miód musisz ją mieć?

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Stan warrozy w pasiekach za pomocą obserwacji osypu zimowego - badanie

Varroa destructor - znaczenie i rys historyczny

Pszczoła miodna. Klasyfikacja, występowanie i ewolucja

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Skrzydełka z miodem i chili