Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód wielokwiatowy wiosenny nektarowy 2022 100% z własnej pasieki


Lokalizacja:
woj. lubelskie
Pokaż na mapie

osobaabc
Tel.: 530 578 392
kingab1993@wp.pl

Wyślij wiadomość

Sprzedam miód nektarowy wielokwiatowy wiosenny z własnej pasieki

100% czystego miodu, tylko i wyłącznie to, co przyniosły pszczoły w naszej pasiece
Miód jest najwyższej możliwej jakości
Miód nierozrabiany z innymi sprowadzanymi miodami z Polski czy z zagranicy, tylko to, co przyniosły nasze pszczółki
Nasze pszczółki znajdują się w czystych, ekologicznych terenach zielonych z dala od miast, dróg
Bardzo dbamy o nasze pszczoły, wszystko robione zgodnie ze sztuką pszczelarską stosowaną od pokoleń

Mogę sprzedać w słoikach 900 ml lub w większych ilościach w wiadrach itp. do uzgodnienia

Cena za słoik: 40 zł
Przy zakupie większych ilości cena do uzgodnienia

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 319

Dodano (14 Czerwca 2022)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Varroa sp. jako immunosupresor chorób wirusowych

Zapobieganie i zwalczanie inwazji Varroa sp. u pszczoły miodnej

Varroa destructor - cykl życiowy i rozwojowy

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu