Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód wielokwiatowy wiosenny nektarowy 2022 100% z własnej pasieki


Sprzedam miód nektarowy wielokwiatowy wiosenny z własnej pasieki

100% czystego miodu, tylko i wyłącznie to, co przyniosły pszczoły w naszej pasiece
Miód jest najwyższej możliwej jakości
Miód nierozrabiany z innymi sprowadzanymi miodami z Polski czy z zagranicy, tylko to, co przyniosły nasze pszczółki
Nasze pszczółki znajdują się w czystych, ekologicznych terenach zielonych z dala od miast, dróg
Bardzo dbamy o nasze pszczoły, wszystko robione zgodnie ze sztuką pszczelarską stosowaną od pokoleń

Mogę sprzedać w słoikach 900 ml lub w większych ilościach w wiadrach itp. do uzgodnienia

Cena za słoik: 40 zł
Przy zakupie większych ilości cena do uzgodnienia

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1039

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (14 Czerwca 2022)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Nan-e qandi

Kapusta czerwona z porto

Bastani – perskie lody szafranowe

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Nalewka jaśminowa z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Bigos staropolski na winie z miodem

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich