Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam miłośnikowi pszczelarstwa (pszczelarzowi), archiwalne egzemplarze


Sprzedam miłośnikowi pszczelarstwa (pszczelarzowi), archiwalne egzemplarze nw. zeszytów:

Pszczelarstwo:
Rocznik 1982, numer od 1 do12 (komplet);
Rocznik 1983, numer od 1 do12 (komplet) + dodatkowo od 1 do 7 i nr 9 i nr 10;
Rocznik 1984, numer od 1 do12 (komplet);
Rocznik 1985, numer od 1 do12 (komplet);
Rocznik 1986, tylko numer 1, 2, 11, 12;
Rocznik 1987, numer od 1 do12 (komplet);
Rocznik 1988, numer od 1 do12 (komplet);
Rocznik 1989, numer od 1 do12 (komplet);

Пчеловодство (Pszczelarstwo - zeszyty o pszczelarstwie Radzieckim w języku rosyjskim zakupione w MPIK-u):
Rocznik 1984, tylko numer 5, 7, 9;
Rocznik 1985, tylko numer 5, 7, 11, 12;
Rocznik 1986, tylko numer 1, 2, 4, od nr 6 do nr 12;
Rocznik 1987, numer od 1 do12 (komplet);
Rocznik 1988, numer od 1 do 9, nr 11 i nr 12;

Stan zeszytów dobry, kartki zeszytów nieuszkodzone.
Cena za zeszyt 5 zł.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 584

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (02 Kwietnia 2022)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Nalewka jaśminowa z miodem

Wigilijne łazanki na bogato

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Pszczelarz a faktura VAT RR

Zasady rozliczania się w ramach projektu WRPP w latach 2016/2019

Obowiązki pszczelarza na koniec roku podatkowego

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Bastani – perskie lody szafranowe

Chałka z szafranem i miodem

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu