Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam pszczoły, rodziny pszczele- ramka wielkopolska


Sprzedam rodziny pszczele, które zazimowane zostały na 9 ramkach wielkopolskich.

Matki pszczele Krainka Celle, Krainka Nieska z 2021roku.

Sprzedawane są tylko pszczoły na ramkach wielkopolskich bez ula.

Pszczoły leczone przeciwko warrozie. (Apiwarol)
Zakarmione syropem cukrowym.
Pasieka pod stałą kontrolą weterynaryjną.

Odbiór rodzin pszczelich wstępnie do połowy kwietnia 2022r.(wszystko uzależnione od warunków pogodowych)

Preferowany odbiór osobisty a wszelkie szczegóły ustalane są tel.500 521 758


Ilość rodzin w sprzedaży: 25
Cena za jedną rodzinę pszczelą: 450zł

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 508

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (24 Marca 2022)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Amarantusowe batoniki z miodem

Zimowy torcik z żurawiną i kremem z białej czekolady

Ciasto kukurydziane z wiśniami na miodzie

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Praca na etat a pasieka do 80 pni

Wsparcie Rynku Produktów Pszczelich 2016/2019 - terminarz, wymagania, kosztorys

Pszczelarz a faktura VAT RR

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Żurawina z miodem i wanilią

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami