Portal Pszczelarski

[Sprzedam] MIÓD PSZCZELI - HURT


Firma Akuell sp.zo.o oferuje na sprzedaż MIÓD PSZCZELI w beczkach po 290kg.
Każda partia miodów przechodzi szczegółowe badania i jest dopuszczona do sprzedaży zgodnie z rozp. Ministra !!!


Miód rzepakowy 14,00zł / kg
Miód wielokwiatowy 14,00zł / kg
Miód akacjowy 18,00zł / kg
Miód lipowy 17,00zł / kg
Miód gryczany 17,00zł / kg
Miód słonecznikowy 13,00zł / kg

Wysyłka na palecie od 1 do 2 beczek

Wystawiamy FV !

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do kontaktu i współpracy !!!
tel 503100735

Zamówienia cało-pojazdowe ustalamy indywidualnie.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1435

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (29 Grudnia 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Kaczka po mazursku

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami