Portal Pszczelarski

[Sprzedam] LITWA. Pierzgę wysokiej jakości. LITWA


Pierzgę wysokiej jakości. LITWA
Minimalna partia od 20 kg

są dostępne: 150 kg

Сena: 1 kg *42 Eur

Zapraszamy do kontaktu:

e-mail (lepiej pisać po angielsku) kedainiai.cia@gmail.com

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1557

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (17 Listopada 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Varroa destructor - cykl życiowy i rozwojowy

Oddziaływanie Varroa destructor na rodzinę pszczelą

Pszczoła miodna. Liczebność roju pszczół, zachowanie i rasy

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Torcik naleśnikowy z miodem

Szarlotka z karmelizowanymi migdałami

Krem jaglany z prażonym jabłkiem, rodzynkami i miodem

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Plackowe brownie z cukinią i miodem

Kiwi w cieście z miodem rzepakowym

Jabłko w cieście z karmelizowanym słonecznikiem