Portal Pszczelarski

[Sprzedam] PRACA W PASIECE MAJ, CZERWIEC , LIPIEC 2022R


POSZUKUJE POMOCNIKA DO PRACY W PASIECE W WOJ. ŚLĄSKIM MIEJSCOWOŚĆ CZELADŹ NA 3 MIESIĄCE OD MAJA DO LIPCA 2022R.
ZAKRES PRAC:
POMOC W TRANSPORCIE RODZIN NA POŻYTKI
PRZEGLĄDY RODZIN
WIROWANIE MIODU
TWORZENIE ODKŁADÓW
HODOWLA MATEK
WYMAGANIA KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA, BRAK UCZULENIA NA PSZCZOŁY
PRACA W RÓŻNYCH GODZINACH (TRANSPORT RODZIN W NOCY LUB WCZESNYM RANKIEM)
TEL 608084452

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1807

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Października 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Słodka sałatka z kurczakiem

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Kapusta czerwona z porto

Chałka z szafranem i miodem