Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Węza pszczela


Jesteśmy bezpośrednim producentem węzy pszczelej oraz pszczelarzami z ponad 20 letnim doświadczeniem, pszczelarstwo w naszej rodzinie to wielopokoleniowa tradycja. Wiemy, że jakość węzy ma ogromne znaczenie dla prawidłowego rozwoju rodziny pszczelej co przekłada się na lepsze efekty w produkcji miodu. Bardzo ważne jest, aby wykonana była z czystego wosku pszczelego bez dodatków żadnych substancji chemicznych. Tylko taka węza będzie mogła zagwarantować odpowiednie warunki biochemiczne w ulu.

Rozmiar komórki 5,34mm, robimy większość rozmiarów, prowadzimy skup zboin i suszu, możliwa wymiana wosku na węzę oraz przerobienie węzy z powierzonego wosku (powyżej 50kg)

Jesteśmy pod nadzorem weterynarii PL12107602, każda partia badana w laboratorium pod kątem zgnilca.

Cena: 60 zł/kg

Możliwa wysyłka, zamówienia można dokonać na www.janczosad.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1616

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (30 Września 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Kaczka po mazursku

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Obowiązki pszczelarza na koniec roku podatkowego

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich

Zmiany w podatkach i składkach ZUS dla pszczelarzy w 2017 roku

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Nalewka jaśminowa z miodem

Bananowe chipsy z miodem

Bigos staropolski na winie z miodem

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Ciasto orzechowe z miodem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem