Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód Gryczany 18,00/kg


Posiadamy na sprzedaż miód Gryczany 2021r.
Miód najwyższej jakości, z badaniami, dopuszczony do obrotu.

-Cena miodu w beczkach 290kg - 18 zł/kg do negocjacji w zależności od ilości zakupu.
-Cena miodu w hobokach 45kg - 19,5 zł/kg

Jako pszczelarze skupujemy i sprzedajemy tylko 100% naturalny i jakościowy miód.

Pochodzenie miodu gryczanego - Ałtaj, Rosja.

Posiadamy również inne rodzaje miodu na sprzedaż:
-Wielokwiatowy jasny- 13,7 zł / kg
-Wielokwiatowy ciemny - 17 zł / kg
-Lipowy - 21 zł / kg

Przy większym zamówieniu darmowa dostawa. Możliwy również odbiór osobisty.

Serdecznie zapraszamy do zakupu

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1103

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Września 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Łukasz Karol Uliasz

Łukasz Karol Uliasz

Autor artykułów

Profesor i dr hc apiterapii i ziołolecznictwa, naturopata dyplomowany, pszczelarz zawodowy, rzeczoznawca chorób pszczół i specjalista pozyskiwania produktów pszczelich. Prefekt Akademii Apiterapii Medycznej i Ziołolecznictwa im. prof. Bogdana Kędzi, promującej dorobek prof. Kędzi oraz apiterapię w użyciu. Autor publikacji pszczelarskich, historycznych, medycznych i etnograficznych. Prowadzi izbę pamięci i mini skansen pszczelarsko-bartniczy w powiecie kozienickim.

10 przykazań profilaktyki zdrowia

Apiterapia praktyczna dla laika i medyka

Warunki dobrego rozwoju oraz zdrowia pszczół

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe