Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Praska do węzy wielkopolskiej.


Praska do odlewania węzy pszczelej do ramki wielkopolskiej. Praska chłodzona wodą, posiada regulacje grubości odlewanej węzy. Idealne urządzenie do zamkniętego obiegu wosku w własnej pasiece. Praski do innych rodzajów węzy na zamówienie. Tel: 606198758.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 5464

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (23 Września 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Racuchy z bananami i miodem

Gofry drożdżowe z jogurtem greckim i miodem o smaku truskawkowo-waniliowym

Budyniowa owsianka czekoladowa z miodem

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Pasieki powyżej 80 rodzin pszczelich - formy opodatkowania

Zmiany w podatkach i składkach ZUS dla pszczelarzy w 2017 roku

Zryczałtowany podatek dochodowy przy sprzedaży bezpośredniej produktów pszczelich przetworzonych

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Morfologia murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Historia pasieki rodzinnej Netczuków

Hodowla murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Piernik sułtański

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Chałka z szafranem i miodem