Portal Pszczelarski

[Sprzedam] MIÓD PSZCZELI - HURT


Sprzedam NATURALNY MIÓD PSZCZELI w beczkach po 290kg.

Miód jest standaryzowany, aromatyczny i ulega krystalizacji.


Miód lipowy 17,00zł/kg

Miód gryczany 17,00zł/kg

Możliwy odbiór osobisty w naszym magazynie w Sosnowcu

Wysyłka na palecie max 2szt - 190zł brutto

Wystawiamy FV.

Zapraszam do kontaktu
Tel : 503100735 lub 609998932

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1195

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (30 Czerwca 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Miód z dziką różą

Placki z borówkami i miodem z cytryną

Lawendowe ciasto dyniowe

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Szybki piernik z miodem na święta

Krem jaglany z prażonym jabłkiem, rodzynkami i miodem

Szpinak z gruszką, pomarańczą i miodem

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Szaszłyki z marynatą miodową