Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Wosk pszczeli oczyszczony


Witam!

Oferuje wosk pszczeli.
Wosk w 100% naturalny , oczyszczony oraz sterylny .
Wysylka jest możliwa do każdego kraju UE.
Cena jest 34zl netto +VAT
Minimalna partia 200 kg.

My już współpracujemy z klientami z Hiszpanii ,Niemiec,Litwy,Estonii,Czech,Finlandii oraz całej Polski.
Zapraszamy do grona naszych klientów .

-brykiety są po około 12-15 kg
-przy zamówieniu powyżej 2000kg ,cenę można uwzględnić .

Jest możliwość zakupu 3000-4000kg na wygodniejszych warunkach!

Z wyrazami szacunku,

Yuliia
beeswax2015yk@gmail.com

BEES&WAX Sp.z.o.o.
Ul.Rakowicka nr 10B/lok.4 ,
31-511 Kraków ,Poland
NIP:6783163499
REGON:365804359
Zakład w Chrzanowie:
Sowia 6D, 32-500 Chrzanów .

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1836

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (07 Maja 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Oliwnik wąskolistny, oliwnik zwyczajny – roślina miododajna

Sposoby zwiększenia siły rodziny pszczelej

Komu potrzebna jest pszczoła miodna?

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem