Portal Pszczelarski

[Współpraca] Wynajmę teren pod pasiekę


Mam do wynajęcia 0,5 ha ziemi pod pasiekę w gminie Naruszewo. Teren ogrodzony, osłonięty od wiatrów, zadrzewiony, zrobione betonowe podesty pod ul, zagajnik starych akcji, przy drogach ponad 100 letnie lipy, okoliczni rolnicy sieją po kilkadziesiąt ha rzepaku, wiele sadów i lasów.
Sam korzystałem z tego terenu gdy produkowałem miód.
Wynajmę teren w zamian za coroczne wstawienie pszczół na zapylenie sadu ( minimum 20 rodzin)
sam byłem pszczelarzem,także w trakcie kwitnienia nie stosuję chemii.
Tel 608 220 394

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2089

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (21 Kwietnia 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Kapusta czerwona z porto

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Lekka sałatka z miodowym dressingiem

Pstrąg z miodem w sosie orzechowym

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie