Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Różne rodzaje miodów wysokiej jakości


Oferujemy różne rodzaje wysokiej jakości miodów prosto od pszczelarza. Naturalne, nie podgrzewane, bez dodatków i zanieczyszczeń. Pakowane w wiaderkach od 15 do 30 kg., przy zakupie większych ilości może być również w beczkach.

Miód Wielokwiatowy wiosenny - 17.00 zł/kg.
Miód Wielokwiatowy ciemny - 19.00 zł/kg.
Miód Wielokwiatowy z przewagą maliny - 19.00 zł/kg.
Miód Gryczany - 20.00 zł/kg.

Odbiór osobisty - Borowa Oleśnicka na Dolnym Śląsku (20 km od Wrocławia) lub wysyłka kurierem.

Telefon kontaktowy: 575 719 636.
Email: miodowadroga@gmail.com

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 732

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (19 Kwietnia 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Grillowana karkówka miodowa

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu